Njoftim për Komunitetin e Njerëzve që nuk Dëgjojnë!

| Categories Informacion nga ANAD
Njoftim për Komunitetin e Njerëzve që nuk Dëgjojnë!
Intervista për Instruktor të Gjuhës së Shenjave Shqipe, shtyhet afati për aplikime.

Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë afatin e aplikimeve për Instruktor të Gjuhës së Shenjave Shqipe, të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në nurmin e telefonit +355696389382 ,deri ditën e premte më date 22 Tetor 2021.
Intervistimi do të bëhet ditën e diel më datë 24.10.2021.

Ju faleminderit!

Njoftim

| Categories Informacion nga ANAD
Njoftim

Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që Nuk Dëgjojnë më datë 17 Tetor do të zhvilloj Asamblen e Përgjithshme, ku do mbahen zgjedhjet për Bordin e ri Drejtues per periudhen 2021-2025.

Të gjithë personat e interesuar për tu bërë pjesë e Bordit Drejtues të ANAD të aplikojnë në numrat e më poshtëm +355696389382 deri më datë 15 Tetor 2021.

Njoftim për Komunitetin e Njerëzve që nuk Dëgjojnë!

| Categories Informacion nga ANAD
Njoftim për Komunitetin e Njerëzve që nuk Dëgjojnë!

Intervista për Instruktor të Gjuhës së Shenjave Shqipe, faza e dytë.

Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë do të hapë fazën e dytë të aplikimeve për Instruktor të Gjuhës së Shenjave Shqipe, të gjithë të interesuarit të kontaktojnë në nurmin e telefonit +355 696389382, deri më datë 01 Tetor 2021.

Intervistimi do të bëhet ditën e diel më datë 03.10.2021, prej orës 10.00- 17.00.

Ju faleminderit!

“Java Ndërkombëtare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë“

| Categories Informacion nga ANAD
“Java Ndërkombëtare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë“

Festojmë sëbashku Javën Ndërkombëtare të Njerëzve që nuk Dëgjojnë nën moton: “ Festojmë Fuqizimin e Komunitetit të Njerëzve që nuk Dëgjojnë”.

Me këtë rast, ANAD ka vendosur organizimin e disa takimeve nga data 20 – 26 Shtator 2021.

Më 23 Shtator, ora 10.00 – 12.00, do të organizohet takimi me fokus “E drejta për arsim dhe komunkim e njerëzve që nuk dëgjojnë në Shqipëri: “Ne komunikojmë në gjuhën e shenjave”.

Ky takim organizohet në bashkëpunim me Qendrën “COD”.
Prezent në takim do të jenë përfaqsues nga Ministria e Arsimit, Sportit dhe Rinisë, Ministria e Shëndetësisë dhe Mbrojtjes Sociale, Komisioneri për Mbrojten nga Disktiminimi, etj.

Më 27 Shtator, ora 17.00 – 19.00 do të organizohet takimi me fokus “Fuqizojmë gratë që nuk dëgjojnë në Shqipëri nëpërmjet aksesit në informacion në gjuhën e shenjave”, pranë Instalacionit “Reja”.
Ky takim organizohet në bashkëpunim me Bashkinë Tiranë.

Ju mirëpresim!

Njoftim: Zyra e ANAD do jetë e mbyllur nga data 01.08.2021 – 31.08.2021.

| Categories Informacion nga ANAD
Përshëndetje!

Për arsye të pushimeve verore zyrat e ANAD gjatë muajit Gusht do të jenë të mbyllura, por stafi jonë do të vazhdojë të punojë dhe ofrojë akses në informacion në gjuhën e shenjave dhe do të jetë në kontakt të vazhdueshëm me komunitetin e njerëzve që nuk dëgjojnë në lidhje me nevojat e tyre.

Zyra do të qëndrojë e mbyllur nga data 01.08.2021- 31.08.2021. Për çdo informacion, lutemi na shkruani në adresën e email: anad.coordinator@gmail.com dhe ne WhatsApp në numrin e telefonit +355696389382

Faleminderit!