Aktivitete Sportive 

Aktivitetet sportive perfshijne pjesemarrjen ne sporte te ndryshme te personave qe nuk degjojne si ne moshe te re ashtu dhe ne moshe te madhe, femra dhe meshkuj ne menyre te barabarte nga e gjithe Shqiperia.

Qellimi I ketyre aktiviteteve eshte te ndihmoje dhe trajnoje personat qe nuk degjojne te kuptojne sportin qe pelqejne te luajne dhe qe me pas te pergatisin nje organizate per zhvillimin  e aktiviteteve sportive.

Kjo organizate sportive ka per detyre qe te loboje ne institucione te ndryshme per te mundesuar zhvillimin e aktiviteteve sportive ne te gjithe Shqiperine.