Njoftojmë komunitetin e njerëzve që nuk dëgjojnë.

| Categories Kryefaqja
Njoftojmë komunitetin e njerëzve që nuk dëgjojnë se, duke filluar që nga dita e sotme e në vazhdim në televizionin: RTSH2 – Klan dhe Top Chanel do mund të ndiqni lajmet e ditës në gjuhën e shenjave Shqip, sipas këtij kalendari:

TV Klan = çdo të enjte, ora 19:30
Top Chanel = çdo të premte, ora 15:00
RTSH2 = çdo të diel, ora 20:00.

Ju faleminderit