Zgjedhja e Bordit të Komitetit të të Rinjve Shqiptarë Asambleja e Përgjithshme

| Categories Informacioni i KRSHND, Kryefaqja
Përshëndetje të gjithë anëtarëve. 

Ju njoftojmë se Asambleja e Përgjithshme për Zgjedhjen e Bordit të Komitetit të të Rinjve Shqiptarë do të mbahet më datën 10 dhjetor në orën 10:00 pranë ambienteve të Degës së Tiranës.

Kjo Asamble do të jetë një platformë e rëndësishme për të zgjedhur liderët e ardhshëm të Komitetit të të Rinjve, të cilët do të përfaqësojnë dhe ndihmojnë në zhvillimin e aktiviteteve dhe projekteve të organizatës. 

Ne vlerësojmë kontributin e çdo anëtari!

Faleminderit dhe shihemi në Asamblenë e Përgjithshme.