Njoftim

| Categories Kryefaqja
Njoftim

Të gjithë personat që nuk dëgjojnë dhe kanë mbushur 18 vjeç, kanë të drejtë që të aplikojnë, të ndjekin kursin e patentës dhe pajisen me leje drejtimi. Gjatë provimit teorik dhe praktikës personat, që nuk dëgjojnë kanë të drejtën të asistohen nga një Interpret i gjuhës së shenjave shqipe.
Për më shumë, ju lutemi të ndiqni videon e mëposhtme.

Drejtoria e Përgjithshme e Shërbimeve të Transportit Rrugor