Hapja e Shkollës së Mesme për nxënësit që nuk dëgjojnë

| Categories Kryefaqja
Hapja e Shkollës së Mesme për nxënësit që nuk dëgjojnë në seancën parlamentare në Kuvendin e Shqipërisë.
Nxënësit që nuk dëgjojnë kanë të drejtë për edukim të vazhduar!

Kuvendi i Shqipërisë
Lindita Nikolla

Ministria e Arsimit dhe Sportit
Evis Kushi