Dokumentacioni i nevojshëm

| Categories Kryefaqja
Dokumentacioni i nevojshëm që duhet dorëzuar për të nisur proçedurat e përfitimin të aftësisë së kufizuar, bazuar në vlersimin e ri bio-psiko-social, për të rritur dhe fëmijë. Për çdo pyetje dhe paqartësi, lutemi të na kontaktoni në numërin e telefonit: 0696389382 (whatsapp ANAD) ose adresën e emailit: anad.organisation@gmail.com