Ndihma Juridike Dytësore

| Categories Kryefaqja
Ndihma juridike dytësore po ashtu garantohet dhe financohet nga shteti, por ndryshme nga ndihma juridike parësore ofrohet për problematika të cilat mund të zgjidhen vetëm nëpërmjet gjykatës.

Në kuadër të projektit “Fuqizojmë gratë që nuk dëgjojnë përmes aksesimit të informacionit në gjuhën e shenjave” i cili mbështetet nga Agjencia Austriake për Zhvillim, ndajmë me ju videon e dytë informuese mbi ndihmën juridike dytësore.

Austrian Development Agency
ANAD-SHKSHNJND
#fuqizojmëvajzatdhegratëqënukdëgjojnë