Ju njoftojme se kartat e anëtarësimit për vitin 2024.

| Categories Kryefaqja
Ju njoftojme se kartat e anëtarësimit për vitin 2024 do të printohen në një format të ri, nëpërmejt QR code do të informohet komuniteti i njerëzve që nuk dëgjojnë në lidhje me veprimtarinë e ANAD dhe përfitimet nga anëtarësimi.

Mund të kontaktoni në ANAD në numrin +355696389382 në aplikacionin Whatsapp nga e hëna deri të premten ora 9:00 – 17:00 për të bërë aplikimet.

Ju mirëprsim!