“Konkursi i Lojërave të Shahut dhe Hedhja me Shigjeta”

| Categories Kryefaqja
“Konkursi i Lojërave të Shahut dhe Hedhja me Shigjeta”

Për të gjithë te apasionuarit e lojërave, ju mirëpresim në garën tonë të veçantë të shahut dhe hedhjes me shigjeta. Ky është një event ku mund të shfaqni talentin tuaj dhe të zhvilloni aftësitë tuaja në këto dy lojëra të mrekullueshme.

Pjesëmarrja është e hapur për të gjithë.

Fituesit do të nderohen me çmime të veçanta.

Ju mirëpreim pranë Degës së ANAD në Tiranë me 5 Nentor 2023, ora 09:30!