ANAD në kuadër të Projektit “Albania Toward Effective Sign language”

| Categories Kryefaqja
ANAD në kuadër të Projektit “Albania Toward Effective Sign language” mbështetur nga UNDP Albania synon të mbështesë trajnimin për interpret të gjuhës së shenjave shqipe.
Per arsye te numrit te vogel te aplikanteve fitues , ANAD rishpall edhe njehere thirrjen per personat qe degjojne te interesuar per te marre pjese ne program.
Kërkesat për aplikantët:
Të jetë i/ e moshës nga 18- 40 vjec
Të zotërojë një diplomë universitare ( Bachelor)
Të ketë njohuri bazike të gjuhës së shenjave shqipe ( është prioritet)
Ftohen të gjithë të interesuarit të dërgojnë një letër motivimi dhe një CV pranë ANAD në adresën e email anad.coordinator@gmail.com deri ditën e Premte datë 13.01.2023.

Intervistat do te kryhen prane zyrave te ANAD, diten e hene date 16.01.2023 nga ora 15:00- 18:00.

Programi i trajnimit të instruktorëve dhe interpretëve të gjuhës së shenjave shqipe zbatohet nga Shoqata Kombëtare e Njerëzve që Nuk Dëgjojnë (ANAD) mbështetet nga Shoqata Finlandeze e Njerëzve që Nuk Dëgjojnë dhe nga UNDP në Shqipëri, në kuadër të Programit të Përbashkët të Kombeve të Bashkuara “Askush të mos mbetet pas/Leave no one behind”, të financuar nga Qeveria Zvicerane.

UNDP Albania