Përshëndetje,

| Categories Informacion nga ANAD
Përshëndetje,
Dua t’ju njoftojë se duke filluar nga dita e sotme, date 13 Prill, ANAD vendos në shërbim të komunitetit të njerëzve që nuk dëgjojnë një numër të ri telefoni 069 61 24 062, ku ju mund të shkruani dhe merrni përgjigje për pyetjet tuaja nga e Hëna në të Premte, ora 16:00 – 20:00.
Ju faleminderit!