8 Marsit, Dita Ndërkombëtare e Grave.

| Categories Informacion rreth grave qe nuk degjojne

Përshëndetje,
 
Duam të informojmë të gjitha gratë dhe vajzat që nuk dëgjojnë që me rastin e 8-Marsit, Dita Ndërkombëtare e Grave, do të organizohet një takim festive në Tiranë. 
 
Takimi do të mbahet pranë Institutit të Nxënësve që nuk Dëgjojnë në orën 12:00, më datë 8 Mars 2022.
 
Ju mirëpresim të gjithave,
 
 
Mirë u takofshim së shpejti!