Vaksinohu – Jeta jote vlen!

| Categories Kryefaqja
Vaksinohu – Jeta jote vlen!

Çdo qytetarë mbi 18 vjeç që ka marrë të 2 dozat e vaksinës anti-Covid 19 dhe kanë kaluar 6 muaj nga marrja e dozës së dytë, duhet të paraqiten pranë qendrës së tyre shëndetësore ose pikes më të afërt të vaksinimit për dozën e 3 përforcuese.