Mite dhe fakte për vaksinat anti-Covid

| Categories Kryefaqja

Në rrjetet sociale qarkullojnë shumë informacione të pavërteta në lidhje me vaksinat anti-Covid, një ndër të cilat është: “Vaksinimi anti-Covid ndikon në mbetjen shtatzënë dhe dëmton shtatzëninë.” Mjekët, jo vetëm që e përgënjeshtrojnë një gjë të tillë por inkurajojnë të gjitha gratë shtatëzëna ose që duan të arrijnë një shtatëzani, të bëjnë vaksinën në kohën e duhur me qëllim që të jenë të mbrojtura.

Kjo video është krijuar në kuadër të projektit: “Fuqizimi i grave që nuk dëgjojnë nëpërmjet aksesimit të informacionit në gjuhën e shenjave”, i cili mbështetet nga Agjencia Austriake për Zhvillim dhe zbatohet nga ANAD.

Austrian Development Agency
ANAD-SHKSHNJND
#fuqizojmëvajzatdhegratëqënukdëgjojnë