Njoftim: Zyra e ANAD do jetë e mbyllur nga data 01.08.2021 – 31.08.2021.

| Categories Informacion nga ANAD
Përshëndetje!

Për arsye të pushimeve verore zyrat e ANAD gjatë muajit Gusht do të jenë të mbyllura, por stafi jonë do të vazhdojë të punojë dhe ofrojë akses në informacion në gjuhën e shenjave dhe do të jetë në kontakt të vazhdueshëm me komunitetin e njerëzve që nuk dëgjojnë në lidhje me nevojat e tyre.

Zyra do të qëndrojë e mbyllur nga data 01.08.2021- 31.08.2021. Për çdo informacion, lutemi na shkruani në adresën e email: anad.coordinator@gmail.com dhe ne WhatsApp në numrin e telefonit +355696389382

Faleminderit!