20 Vjet Bashkëpunim!

| Categories Kryefaqja, Uncategorised
20 Vjet Bashkëpunim!

Kemi ndërtuar ura të forta të bashkëpunimit dhe kemi arritur shumë për të mbështetur ata që kanë nevojë.

Me aktivitete, trajnime të rëndësishme dhe mbështetje të vazhdueshme, kemi ndihmuar në ndryshimin e jetëve dhe në rritjen e njohurive për çështjet e tyre.

Faleminderit për kontributin tuaj të paharrueshëm dhe për përkushtimin tuaj të palëkundur për të asistuar ANAD për të bërë një punë më të mirë për komunitetin e njerëzve që nuk dëgjojnë.

Vazhdojmë rrugën tonë drejt një shoqërie gjithëpërfshirëse.