Informojmë të gjitha gratë dhe vajzat që nuk dëgjojnë.

| Categories Kryefaqja
Përshëndetje, Duam të informojmë të gjitha gratë dhe vajzat që nuk dëgjojnë se me rastin e 8-Marsit Ditën Ndërkombëtare të Gruas, do të organizohet një takim festiv. Takimi do të zhvillohet në Tiranë pranë Institutit të Nxënësve që nuk Dëgjojnë ditën e diel datë 10 Mars në orën 12:00. Mos harroni data 5 Mars është afati per regjistrim!

Mund të kontaktoni në ANAD në numrin +355696389382 Whatsapp

Ju mirëpresim të gjithave, Mirë u takofshim së shpejti!