Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë

| Categories Kryefaqja

Shoqata Kombëtare Shqiptare e Njerëzve që nuk Dëgjojnë fton të gjithë komunitëtin të bëhet pjesë e Konferences Rajonale të Sportit për Njerëzit që Nuk Dëgjojnë.

Më datë 23 Korrik ora 16.00 pranë Muzeut Kombëtar.

Për herë të parë në Shqipëri organizohet një aktivitet me fokus sportin për njerëzit që nuk dëgjojnë dhe ngritjen e Shoqatës Shqiptare të Sportit për Njerëzit që Nuk Dëgjojnë.

I ftuar nga Organizata Europiane e Sporteve për njerëzit që nuk dëgjojnë “EDSO” Z.Iosif Stavrakakis  në pozicionin e Presidentitn të “EDSO” , I cili do të mbështesë komunitetin tonë në themelimin e shoqatës së sportit si dhe suportin për perfshirjen në aktivitete dhe gara europiane.

Ju mirëpresim!