Njohja per here te pare e profesionit te interpretit te gjuhes se shenjave shqipe

| Categories Kryefaqja
Njohja per here te pare e profesionit te interpretit te gjuhes se shenjave shqipe dhe sigurimin e aksesit ne drejtesi per personat qe nuk degjojne ne Shqiperi. Faleminderit Ministre e Drejtesise Znj.Etilda Gjonaj per seriozitetin e trajtuar te kesaj ceshtje dhe stafit tuaj shume profesionist ne bashkepunimin e sukseshem me ANAD.