Java Ndërkombëtare e Njerëzve që Nuk Dëgjojnë, 19-25 Shtator

| Categories Informacion nga ANAD

Java Ndërkombëtare e Njerëzve që Nuk Dëgjojnë, 19-25 Shtator

Nën moton “Ndërtojmë komunitete gjithëpërfshirëse për të gjithë” ANAD feston Javën Ndërkombëtare të Njerëzve që Nuk Dëgjojnë. Në kuadër të kësaj jave, ANAD është duke organizuar një seri aktivitetesh ndërgjegjësuse dhe informuese: si ekspozit me piktura, ditë të hapura, seminar mbi sfidat e të rinjëve që nuk dëgjojnë në Shqipëri, etj.

Këto aktivitete janë të hapura për tu ndjekur nga të gjithë.

Ju mirëpresim!

#IWDP2022
#IDSL2022