Rezultatet e intervistës për Instruktorë të Gjuhës së Shenjave Shqipe!

| Categories Informacion nga ANAD

Pas proçesit të intervistimit të personave të interesuar për tu bërë pjesë e trajnimit të Instruktorëve të Gjuhës së Shenjave Shqipe, i cili do të fillojë në shtator 2021 dhe do të zgjasë për një periudhë prej 8 muajësh, ANAD shpall emrat e personave fitues!
Në muajin shtator, do të ndajmë një informacion më të detajuar me ju në lidhje me vendin dhe programin e trajnimit.

Urime:
Afërdita Bardhi
Aldi Blini
Dorian Sulko
Ernisa Blini
Françeska Xhunga
Sadete Vakaj