Dita Ndërkombëtare e Gruas “8 Mars”

| Categories Informacion rreth grave qe nuk degjojne
Pershendetje Sot dua të ndaj me ju informacionin në lidhje me festën e gruas të cilën ne e festojmë çdo 8 Mars. Këtë vit, ne gratë e komunitetit që nuk dëgjojnë nuk do tē kemi mundësi të mblidhemi të festojmë në ambjentet e Anad-it për shkak të situatës së Covid-it.
Me shpresën që vitin e ardhshëm situata do jetë normalizuar, gjej rastin t’ ju uroj gëzuar festën e gruas dhe barazi gjinore për të gjitha kudo ku jeni!

Mirupafshim