Si të kontaktoni dhe si funksionon shërbimi ligjor falas në Tiranë

| Categories Kryefaqja
Qëndrat e ndihmës ligjore falas, me qëllim sigurimin e barazisë për personat me aftësi të kufizuara në akses, ofron shërbimin nëpërmjet juristëve të dedikuar dhe trajnuar të cilët janë gati t’ju dëgjojnë dhe udhëzojnë për veprime të mëtejshme.

Në kuadër të projektit “Fuqizojmë gratë që nuk dëgjojnë përmes aksesimit të informacionit në gjuhën e shenjave” i cili mbështetet nga Agjencia Austriake për Zhvillim, ndajmë me ju videon e katërt informuese mbi mënyrën e funksionimit dhe si të kontaktojmë shërbimin ligjor falas.

Austrian Development Agency
ANAD-SHKSHNJND
#fuqizojmëvajzatdhegratëqënukdëgjojnë